Поръчай на: 0879 990 566

Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или „Регистриран потребител”

Замяна и връщане

 

ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Според Закона за защита на потребителите, клиента има право на рекламация и възможност да замени или върне продукта в срок до 14 дена след получаването му, нашите условия са:

  • Продукта да не е носен,скъсан,надраскан,пран или гладен
  • Да не са налице повреди от неправилна проба на продукта
  • Запазена цялост на опаковката и етикети на производителя
  • *** ВАЖНО -  бикини, боксерки, прашки, слипове, бодита и други продукти, характеризиращи се като долно бельо - НЕ ПОДЛЕЖАТ на връщане и подмяна. ***

Ако тези условия са спазени, тогава просто се свържете със нас за да ни уведомите, че желаете да замените или върнете продукта. Продукта може да бъде заменен за същия или за всеки друг. Ако стойността на избрания артикул е различна от заплатената сума, се доплаща разликата от задължената страна.

ЗАМЯНА

1. Ако желаете да замените закупени от нас артикули, трябва да се свържете с нас на тел: 0879 990 566 или ни пишете на oppiumfashion@gmail.com

2. Замяна на продукта се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.

ВРЪЩАНЕ

1. Ако желаете да върнете закупени от нас артикули, трябва да се свържете с нас на тел: 0879 990 566 или ни пишете на oppiumfashion@gmail.com

2. Връщането на продукта се осъществява посредством куриерските фирми Еконт Експрес или Спиди, като транспортните разходи са за сметка на клиента.

3. След като получим артикулите и се уверим, че са спазени уловията за връщане (посочени по-горе), възстановяването на платената от Вас сума се осъществява по 2 начина /по избор на клиента/

- 1.  Връщане на продукта с наложен платеж / стойноста на продукта/, получавате сумата от офиса на спиди от който сте изпратили върнатия продукт.

- 2.  По банков път,изпращате ни банкова сметка по имейл.В рамките на 5 работни дни от датата на получаване на стоката ви въстановяваме сумата.

ОФИС ЗА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ
ОФИС / СПИДИ
гр. Русе, ул. Буров 2
ПОЛУЧАТЕЛ:
Д2Д ЕООД
Тел: 0879 990 566

 

Не забравяйте да се свържете с нас на тел. 0879 990 566 или на e-mail: info@oppiumfashion.com за да сме в течение на Вашият случай.

 

< Обратно към Е-Магазина

OPPIUMFASHION.COM
Онлайн Магазин за Мъжки и Дамски Спортно Елегантни Дрехи