Поръчай на: 0879 990 566

Можете да пазарувате от САЙТА като „Гост” или „Регистриран потребител”

МЪЖКИ СУИЧЪРИ / БЛУЗИ

Категории
Филтрирай

МЪЖЕМъжки-Блузи-и-Суичъри

Виж най новите модели Мъжки суичъри ➤ Мъжки Блузи ➤ и мъжки облекла в онлайн магазин Oppium Fashion.

Мъжки блузи и суитшърти : тенденции за тази година

Ако сте сред почитателите на суитшърите и блузите, бъдете спокойни – обличате се като милиардери и холивудски звези.Отдавна отмина времето, когато суитшъртите (или суичъри, както предпочитате) бяха запазена марка на скейтъри, хип-хoп артисти и разбунтувани младежи. С такива супер удобни и практични суитшърти с цип и качулка се обличат всички извесни мъже. Те предпочита семпла памучна блуза с дълъг ръкав за носене в ежедневието си. Какво привлича мъжете към тези удобни суичъри и блузи? Отговорът не е труден – комфорт, лекота и възможност за изразяване на собствен стил. Така че ако сте сред почитателите на суитшърите и блузите, бъдете спокойни – обличате се като милиардери.

Класическият модел суитшърт е с качулка, цип отгоре до долу и два джоба отпред . Няма да сгрешите, ако се „заредите“ с по един във всеки цвят. Жълто, синьо, черно, зелено – няма забранен цвят. Комбинирайте с дънки или долнище в тъмен цвят – черно или графитено, за да се получи ярък контраст между него и суитшърта.

Спортно елегантни мъжки блузи

Те са неизменна част от гардероба на всеки мъж,добре е да имате няколко блузи в различни цветове. Комбинират се лесно с спортно долнище,карго панталон или чино панталон, с дънки или с бермуди за хладните летни вечери. Когато под блузата сложите и риза, за да се вижда яката и реверите й, имате съвсем завършен спортно-елегантен вид.

Все пак и при класическите мъжки блузи има място за смели решения и ярки цветове. Дизайните през тази година отново залагат на крещящите надписи и ленти по ръкавите на мъжките блузи.

При суитшърите, и при мъжките блузи тенденциите са в съответствие с наложеното многообразие през последните години. Няма един водещ тренд, а напротив – има почти неограничен брой модели на суитшъри и мъжки блузи, за да може всеки един да има свободата да изрази своя стил чрез дрехите си.

 

 

 

OPPIUMFASHION.COM
Онлайн Магазин за Мъжки и Дамски Спортно Елегантни Дрехи